söndag 14 juni 2009

Fortsatt regn....

Vädermässigt har denna helg varit en katastrof. Det har regnat nästan ihållande sedan i fredags förmiddag. Och inte bara lite grann, utan ösregn. Varge gång jag varit ute med hunden har jag varit tvungen att hänga upp mina genomvåta jeans på handukdtorken, och då har det inte varit så där väldigt långa promisar. I fredags kväll ringde jag mamma och frågade om hon ville följa med mig till IKEA och det ville hon. Fredag är en ganska bra dag att åka till Ikea för då vill de flesta bara åka hem och man gå där i lugn och ro, så även denna fredag. Det var inga mängder jag skulle ha men lite bra att ha saker blev det, bland annat två taklampor.

Lördag var jag förståss ute med hunden men åkte också till Täby centrum med Anna och mamma, där blev det också lite shopping så nu får jag allt hålla i plånboken ett tag. Mamma fyllde ju år i onsdags så nu skulle det ju firas med middag på kvällen. Det blev jättetrevligt och gott som vanligt.

Efter som det var middag för mamma med drink, vin och avec så sov jag kvar, efter promenad i ösregn med hunden, åt vi frukost och planen var att gå en långpromenad seneare men vädret lockade inte så jag åkte hen och städade istället, vilket var välbehövligt. Tittade på lamporna och insåg att jag inte skule fixa att sätta upp dem själv, för elurtagen såg inte lika ut och man ska vara försiktig med el. Men som tur är har man ju snälla grannar. Ringde på hos Anna-Karin och Erik och dom kom över nästan direkt. Tack för hjälpen det blev väldigt mycket finare nu med nya hela lampor i hallen.

Hunden och jag har varit ute 5 gånger idag och även på dagens sista promenad ösregnade det. Jag hoppas att det regnar klart till på onsdag och att det sedan kan torka upp till midsommar och sedan kan det fortsätta att vara sol och värme i två måndader för jag har ju snart semester. Kan inte fatta att det är sant men jag har semseter om två veckor. Två veckor kan inte fatta var tiden har tagit vägen. Trots regn så var det en skön helg och jag har fått en massa saker gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar